Vi laver en række opskrifter, der viser, hvor nemt og lækkert det er at bruge teriyakisauce til hverdagsmad. Her har vi taget kylling og kartofler og lavet en skøn ret med lækker hvidløgssmag. Der skal bruges:
400 gr kyllingelårfilet
1 kg kartofler
100 ml Kikkoman Teriyaki Sauce m. ristet hvidløg
Salt og peber
Skræl kartoflerne og skær dem i store tern:
Skær kyllingen i mindre stykker:
Bring kartoflerne i kog i en gryde med vand tilsat salt. De skal koge ca. 5 minutter. Svits samtidig kyllingen i en høj pande, der kan komme låg på, og drys salt og peber over:
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af, og tilsæt dem sammen med kyllingen. Svits det hele i 2-3 minutter og læg låg på:
Lad det dampe 3-4 minutter og tag låget af igen. Tilsæt nu Teriyaki Sauce:
Steg det under omrøring i 2-3 minutter, og anret på tallerkener. Serveres med friskkogte ris og miso-shiru. Velbekomme!