Takoyaki er noget, som næsten alle er stødt på, hvis de har rejst i Japan. De sælges som mellemmåltid overalt og serveres altid rygende varme med dansende flager af katsuobushi... Læs mere
Endnu en klassiker i japansk madlavning, og som også optræder i mange forskellig versioner, især med mange udgaver af saucen, som alle kokke har deres egen version af. Til 10... Læs mere
Hayashi Rice er næsten lige så kendt som japansk karryret, og den er endda endnu nemmere at lave. Til en hel pakke (passer til en familie på 2 voksne og... Læs mere
Nigiri er det, som de fleste tænker på, når man siger sushi - små risboller med et stykke fisk eller andre ting ovenpå, og som dyppes i sojasauce med lidt... Læs mere
Katsu-don er et sikkert hit hos de fleste, og har man besøgt Japan, vil man med stor sandsynlighed have nydt retten en eller flere gange til frokost derovre. Der skal... Læs mere
Tonkatsu er en klassiker i et japansk frokost-sæt, og det er en god idé at lave for mange, så man kan fryse nogle ned og bruge dem til katsu-don en... Læs mere
Her er en anden version af nemme udon-nudler, denne gang med oksekød. Til 3 personer skal der bruges: 250-300 gr tyndskåret oksekød1 pakke Itsuki Ex Udon50 ml vand50 ml sojasauce50... Læs mere
Så kommer vores første opskrift på sushi, vi har her valgt at lave maki, som betyder rulle. Som de fleste sushi-kendere ved, kan man variere indholdet næsten i det uendelige,... Læs mere
Niku betyder kød, og jyaga er kort for jyagaimo, som betyder kartofler. Så det er kød med kartofler, som denne rets navn dækker over. Samtidig lyder det næsten som Mick... Læs mere
Karaage er dybstegte stykker af kylling, som vi her laver i en vegetar-version med tofu. Det smager også forrygende godt, og så er det lidt sundere. Der skal bruges: 1... Læs mere